KAPCSOLAT

GYAKORI KÉRDÉSEK

Az árajánlatom mindig előzetes konzultáció után dől el. Erre nincs kész recept, hiszen minden vállalkozás egyedi ezért egyedi igények merülhetnek fel.

Ugyanúgy mint az árajánlat, a projekthez szükséges idő is az egyedi igényektől függ.

Igyekszem a leghamarabb elvégezni a munkát viszont nem szeretem mikor a mennyiség a minőség rovására megy. Az átlagos fejlesztési idő a piackutatástól a projekt végéig kb. 5-12 hét.

“A jó munkához idő kell”

Házat is tudnál építeni egy youtube videó alapján, még sem teszed! 🙂

Plusz azokra a prémium eszközökre amiket biztosítok számodra, nem kell külön költened.

Elkezdheted egyedül is, viszont hidd el nekem, hogy évekbe beletelik mire mindent megtanulsz, és mire kész leszel minden trend 180 fokos fordulatot vesz. (tapasztalat)

Fizetési kötelezettséged az árajánlat elfogadása után kétféleképpen lehetséges: – Egy összegben: A projekt teljes díját előre kifizeted.

– Részletben: Ekkor 50-50%-os rendszerben a projekt kezdetén egy “előleget” kérek, majd a lezárásakor a második részletet.

A munkadíjon kívül plusz költséged, a számodra legmegfelelőbb tárhelycsomag és a domain név előfizetés (A tárhely előfizetést évente a domaint /www.xy.hu/  pedig 2 évente kell meghosszabbítanod.

Mindenki ismeri azt a mondást, hogy “Az olcsó húsnak híg a leve”. Több ügyfelem van, akinek előtte hasonló összegekért csináltak oldalt, számos problémát kell javítanunk és így duplán fizetik meg az árát.

Close Menu