NEM VESZÍTHET TÖBB ÉRDEKLŐDŐT!

Óriási hátrányból indul, ha vállalkozásának nincs kiépített online jelenléte.

Kezdetnek egy jó weboldal, tudatosan felépített marketing  stratégiával, egy sokszorosan megtérülő befektetés alapja lehet.

Itt a lehetőség, hogy kipréseljük a maximumot a vállalkozásából.

SZOLGÁLTATÁSAIM

WEBOLDAL MEGÉPÍTÉSE

A célcsoportja igényei szerint, megtervezem a weboldalt, készítek egy modern és letisztult formulát, amivel megismertetjük a márkáját vagy a szolgáltatását. Talán kicsit jobban is, mint ahogyan azt megálmodta.

ONLINE ÜGYFÉLSZERZÉS

Az online jelenlét egy kiváló alappillér, de önmagában haszontalan. A közösségi média segítségével forgalmat irányítunk az oldalra és az érdeklődőiből vásárlókat generálunk. Honlapja nem csak tű lesz a szénakazalban, hanem eredményes is lesz.

AUTOMATIZÁLÁS

A visszajelzések alapján fokozatosan olyan rendszereket tudunk kiépíteni, amivel a munka oroszlán részét automatizálni tudjuk. Ezek az eszközök megkönnyítik az életét és az ideje nagy része felszabadul.

ÜZEMELTETÉS

Az online térhódításnak nagyon sok kockázati tényezőnek van kitéve az oldal. Ám ezek a kellemetlenségek a havi Tech-support támogatásommal elkerülhetőek.

MILYEN WEBOLDALAKAT KÉSZÍTEK?

MODERN ÉS BIZTONSÁGOS

Olyan prémium minőségű, igényes és biztonságos oldal fogja prezentálni a vállalkozását a saját területén, amelyre büszke lehet.

TARTALMAS

A szép dizájn mellett, a látogatói leginkább a konkrétumokra kíváncsiak. A célom, hogy a tartalom a legjobban visszaadja az oldala mondanivalóját, süket duma nélkül.

RESZPONZÍV ÉS MOBILBARÁT

Manapság okostelefon nélkül sehova sem megyünk. Ezért fontos, hogy az oldal minden hordozható eszköz képernyőjére illeszkedjen, mobilra, tabletre és PC-re egyaránt.

GYORS

A látogatók türelmetlenek, ha nem tölt az oldal kilépnek. Ön nem fog érdeklődőt veszíteni amiatt, hogy a weboldala lassan töltődik. A gyors oldallal a célcsoportja elégedett lesz.

VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

KONZULTÁCIÓ

A lenti gombra kattintva jelentkezzen ingyenes személyes vagy online konzultációra. Nincs kötelezettség, akkor miért ne beszélhetnénk?

ÍRJON ÜZENETET

Kattintson az üzenet gombra és a kapcsolati űrlap segítségével vegye fel velem a kapcsolatot. Garantáltan 24 órán belül választ kap.
Close Menu