REFERENCIÁK

Akik korábban minket választottak

FITWEARM.HU

A FITWEARM egy olyan környezettudatos női sportruházati márka, amely magas minőségű activewear ruházatot biztosít szinte bármely edzésformához.

A cég kérése az volt, hogy a TELJES ONLINE MEGJELENÉSüket építsem fel. Kezdetben a weboldalra koncentráltunk, melybe integrálva lett:

-Fizetési rendszerek (Utánvét, Barion – Bankkártya, PayPal)

-Automata számlázás a magyar Billingó rendszerével

-E-mail marketing automatika (MailChimp)

-Szállítási módok (Házhozszállítás, FoxPost, PostaPont)

-Kosárelhagyó automatika (E-mailt kap a látogató, ha kosárba tett valamit, de mégsem vásárolt)

-Upsell és Cross sell ajánlatok (Bizonyos termékek mellé ajánlunk kiegészítő termékeket)

-Kuponok lehetősége és Exit-PopUp

-Készletkezelés, több változós termékvariációk készítése

A cég számára készült weboldalt úgy építettem meg, hogy az SEO (keresőoptimalizálás) barát legyen, így a termékeket nem csak hirdetés útján, de a Google-ből is elérhetik a vásárlók.

Folyamatosan kezelem és optimalizálom a Facebook és Instagram oldalaik PPC hirdetéseit, melyek profitábilisen szállítják a vásárlókat a fitwearm.hu weboldalra. A Facebook Pixel segítségével és a retargeting hirdetésekkel pedig pontosan azokat célozzuk, akik már jártak a webshopban, így az általuk korábban megnézett terméket tudjuk ismét megmutatni nekik.

 

KINGASTRINGART.HU számára készítettem honlapot, melyben főként a galériának volt kiemelkedő szerepe. Kinga esetében tudtam, hogy a legfontosabb feladat vállalkozása Instagram oldalának képeit integrálni weboldalába, hogy a látogatók azonnal láthassák az általa készített legfrissebb tartalmakat.

Mivel az oldalon több mint 100 darab nagy felbontású kép található, szükség volt az oldalt prémium eszközökkel optimalizálni, így telefonon és asztali számítógépen is kiemelkedő gyorsaságot és  felhasználói élményt nyújt a kingastringart.hu.

A Red Clock Design Studio egy építész cég, mely számára egy teljes portfólióoldalt építettem. Az oldalon közel 500 darab nagy felbontású építészeti tervrajz és fotó található, melyeket szükséges volt kiváló minőségben megtartani, azonban a képek fotók méretét hatékonyan tudtuk optimalizálni.

A cég weboldala keresőoptimalizálva is lett, így a számukra releváns kulcsszavakra az elsők között jelenleg meg a saját szakterületükön a Google keresések során.

VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

KONZULTÁCIÓ

A lenti gombra kattintva jelentkezzen ingyenes személyes vagy online konzultációra. Nincs kötelezettség, akkor miért ne beszélhetnénk?

ÍRJON ÜZENETET

Kattintson az üzenet gombra és a kapcsolati űrlap segítségével vegye fel velem a kapcsolatot. Garantáltan 24 órán belül választ kap.
Close Menu