Üdvözöllek,

Mátyás Sándor vagyok, az MS-DESIGN megálmodója.

A jogi és ingatlan piacról való kiugrást követően szabadúszóként, immár teljes állásban a fejlődni vágyó kis- és középvállalkozások saját piacára optimalizált, wordpress weboldalak fejlesztésével foglalkozom.

Korszerű online ügyfélszerzési stratégiákkal és közösségi média eszközökkel mutatok egy lehetőséget, amivel a vállalkozása növekedését, felszállópályára állíthatjuk.

SKILLEK

Y GENERÁCIÓS

Nagy előnyöm, hogy a generációm az okostelefonokkal és a számítógépekkel együtt fejlődött. Megtanultam őket tudatosan használni és folyamatosan értékes készségekre szert tenni.

INNOVATÍV

Törekszem arra, hogy a lehető legtöbb tudást elsajátítsam a szakmával kapcsolatban, ezért folyamatosan önfejlesztek és ennek vonzatával folyamatosan bővítem a szolgáltatásaimat.

MAXIMALISTA

Evezősként a pályán megtanultam, hogy csak a legjobb győzhet, ezért ezt a mentalitást próbálom átültetni a vállalkozásomba és minden elindított projektemre.

VEGYE FEL VELEM A KAPCSOLATOT!

KONZULTÁCIÓ

A lenti gombra kattintva jelentkezzen ingyenes személyes vagy online konzultációra. Nincs kötelezettség, akkor miért ne beszélhetnénk?

ÍRJON ÜZENETET

Kattintson az üzenet gombra és a kapcsolati űrlap segítségével vegye fel velem a kapcsolatot. Garantáltan 24 órán belül választ kap.
Close Menu